Η οικογένεια του Alain Delon αρνήθηκε την ευθανασία του σκύλου του

Η οικογένεια του Alain Delon αρνήθηκε την ευθανασία του σκύλου του

Σε πρόσφατες δηλώσεις, αποκαλύφθηκε πως η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού Alain Delon αποφάσισε να μην εκπληρώσει την επιθυμία του να θανατώσει τον αγαπημένο του σκύλο. Ο 87χρονος ηθοποιός, που έχει επικοινωνήσει δημόσια την επιθυμία του να μην αφήσει το σκύλο του να υποφέρει μετά το τέλος της ζωής του, φαίνεται πως αντιμετώπισε αντιδράσεις από τα πιο κοντινά του πρόσωπα.

Η επιθυμία του Delon

Ο Alain Delon, που έχει αναφερθεί πολλές φορές στη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τον σκύλο του, είχε δηλώσει πως θέλει να βεβαιωθεί ότι το αγαπημένο του κατοικίδιο δεν θα υποφέρει αν εκείνος αποχωρήσει από τη ζωή. Όμως, η επιθυμία αυτή δεν φαίνεται να συμφωνεί με τη στάση των μελών της οικογένειάς του.

Η απόφαση της οικογένειας

Τα μέλη της οικογένειας του ηθοποιού αποφάσισαν να μην προβούν στην ευθανασία του σκύλου, παρά την επιθυμία του Delon. Οι κοντινοί του άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν πως ο σκύλος αξίζει να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, με την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Ωστόσο, η διαφωνία αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κύκλους των φιλόζωων, που υποστηρίζουν την απόφαση της οικογένειας του ηθοποιού. Ο Alain Delon παραμένει μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στον κινηματογράφο, και οι δηλώσεις του συχνά προκαλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image