Μαντόνα: Αγκαζέ με τον νεαρό αγαπημένο της στις διακοπές

Μαντόνα: Αγκαζέ με τον νεαρό αγαπημένο της στις διακοπές

Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών της, η Μαντόνα τράβηξε τα βλέμματα και έγινε viral με έναν πολύ ιδιόμορφο τρόπο. Η θρυλική ποπ σταρ εθεάθη να απολαμβάνει τη μαγεία των διακοπών της με τον 28χρονο αγαπημένο της, και οι φωτογραφίες τους προκάλεσαν αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Μαντόνα, η οποία είναι γνωστή για την καλλιτεχνική και επαγγελματική της παρουσία πολύ περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, έδωσε για άλλη μια φορά τροφή για συζητήσεις. Αυτή τη φορά, οι φωτογραφίες την δείχνουν να υποβαστάζεται από τον νεαρό αγαπημένο της σε μια στιγμή χαλάρωσης.

madonna GettyImages 2166084329 cover

Αν και οι διακοπές είναι γενικά μια περίοδος ανάπαυλας και χαλάρωσης, το ενδιαφέρον των θαυμαστών της Μαντόνα δεν περιορίζεται μόνο στην καθημερινή της ζωή, αλλά και στις πιο οικείες στιγμές της. Οι viral φωτογραφίες της διασημότητας βρίσκονται παντού στο διαδίκτυο, προκαλώντας έκρηξη θετικών και ενθουσιωδών σχολίων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image