Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κλείνει την εταιρεία παπουτσιών της

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κλείνει την εταιρεία παπουτσιών της

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, έχει ανακοινώσει το κλείσιμο της εταιρείας παπουτσιών της, μετά από την πολυετή επιτυχία της στον χώρο της μόδας. Η εταιρεία, γνωστή για τα κομψά και πρωτότυπα σχέδιά της, αποτέλεσε πρότυπο για πολλούς λάτρεις της μόδας.

Αιτίες του κλεισίματος

Η οικονομική κατάσταση της εταιρείας: Παρά την επιτυχία, φάνηκε πως το κόστος λειτουργίας αυξήθηκε σημαντικά λόγω της πανδημίας και των σχετικών περιορισμών στην αγορά. Επίσης, η προσωπική απόφαση της Πάρκερ να επικεντρωθεί σε άλλα επαγγελματικά της εγχειρήματα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Αντίο στα κομψά σχέδια

Πολλοί θαυμαστές της εταιρείας Πάρκερ θα νιώσουν την έλλειψη των κομψών υποδημάτων, που κατάφεραν να συνδυάσουν τη μόδα με την άνεση. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας, ποικιλία από σχέδια απέκτησαν φανατικούς θαυμαστές, καθιστώντας την εταιρεία σημείο αναφοράς στον χώρο της υπόδησης.

Κληρονομιά και μέλλον

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κατάφερε να αφήσει το στίγμα της και στον χώρο της μόδας. Ενώ η εταιρεία παπουτσιών της μπορεί να κλείνει τις πόρτες της, η επιρροή που άσκησε στα πρότυπα της μόδας θα παραμένει ανεξίτηλη. Οι φανατικοί των σχεδίων της, θα συνεχίσουν να αναζητούν κομμάτια από τις συλλογές της που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image