Το μυστικό της νεότητας της Κάρμεν Ρουγγέρη στα 80

Το μυστικό της νεότητας της Κάρμεν Ρουγγέρη στα 80

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μιλάει για την αγάπη που έχει στη δουλειά της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως πιστεύει πως το μυστικό της νεότητάς της είναι ότι ασχολείται με ό,τι την παθιάζει. Στην ηλικία των 80 ετών, η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτρια συνεχίζει να διατηρεί τη φρεσκάδα και τον δυναμισμό της, αποδεικνύοντας ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός. Η Κάρμεν Ρουγγέρη εξηγεί πως διατηρεί την νεότητα της ζωντανή μέσω της δημιουργικότητας και της συναναστροφής με τους νέους ανθρώπους. «Νιώθω παιδί», λέει χαρακτηριστικά, εκφράζοντας τη βαθιά της πεποίθηση ότι η προοπτική με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή είναι το μυστικό της. Στα παρασκήνια του θεάτρου αναζητά πάντα νέες προκλήσεις, γεγονός που της δίνει ζωή και ενέργεια.

Η ευτυχία της Κάρμεν έγκειται στην αγάπη που λαμβάνει από το κοινό και τους συνεργάτες της. Η ευαισθησία και η αφοσίωσή της στην τέχνη είναι διαχρονικές, κάτι που αποδεικνύεται από την λαμπρή της καριέρα που διαρκεί δεκαετίες. Η συνέπεια και η επαγγελματισμός της αποτελούν για την ίδια πηγή της συνεχούς της αναγέννησης. Το μυστικό της νεότητας, όπως λέει η ίδια, δεν έγκειται απλώς στη διαχείριση της σωματικής υγείας, αλλά κυρίως στη διατήρηση μιας θετικής στάσης και αγάπης προς τη ζωή.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image