Κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Βενετίας: Οι κορυφαίες εμφανίσεις

Κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Βενετίας: Οι κορυφαίες εμφανίσεις

Το 81ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας έφερε στον μαγευτικό χώρο της Βενετίας μερικές από τις πιο λαμπερές και κομψές εμφανίσεις του κόκκινου χαλιού. Η ταυτόχρονη παρουσία των κορυφαίων ονομάτων της βιομηχανίας του κινηματογράφου και της μόδας έδωσε τη δυνατότητα για μοναδικά στιλιστικά στιγμιότυπα.

Η Lady Gaga μαγνήτισε τα βλέμματα

Η Lady Gaga επέλεξε ένα θεαματικό φόρεμα από τον Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα και ένα αξεσουάρ στα μαλλιά που αναδείκνυε την μοναδική της εμφάνιση.

Το κομψό στυλ της Cate Blanchett

Η Cate Blanchett παρέδωσε μαθήματα κομψότητας με την επιλογή της να φορέσει ένα minimal φόρεμα του Armani Privé, κάνοντας τη διακριτική της κομψότητα να ξεχωρίσει.

Η Zendaya στην κορυφή της μόδας

Η Zendaya εντυπωσίασε με ένα φόρεμα από τον Balmain, το οποίο τόνιζε τις καμπύλες της και αναδείκνυε τα χάρισματά της, κάνοντας την εμφάνισή της αλησμόνητη.

Οι μοναδικές στιγμές στο κόκκινο χαλί

Ο χώρος στο κόκκινο χαλί ήταν γεμάτος με στιγμές μαγείας και λάμψης. Οι φωτογράφοι αιχμαλώτισαν τις πιο κομψές και εντυπωσιακές στιγμές των σταρ, ενώ οι σχεδιαστές μόδας απογείωσαν τη δημιουργικότητά τους.

Το φεστιβάλ αντικατοπτρίζει κάθε χρόνο την αίγλη και την κομψότητα της βιομηχανίας του κινηματογράφου, κάνοντάς το ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα παγκοσμίως.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image