Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντική εξόρμηση στην Ισπανία με τον σύντροφό της

Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντική εξόρμηση στην Ισπανία με τον σύντροφό της

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ισπανία, μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Το ζευγάρι εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο του πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, απολαμβάνοντας τη μαγεία της ισπανικής κουλτούρας, των όμορφων τοπίων και των γευστικών εδεσμάτων.

Η μαγευτική φωτογραφία του ζευγαριού

Στο Instagram της Κατερίνας, εμφανίστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία που δείχνει την τρυφερότητα και την αγάπη του ζευγαριού. Η εικόνα αναδείκνυε το ζευγάρι, να απολαμβάνει μια ρομαντική στιγμή σε ένα γραφικό τοπίο της Ισπανίας. Οι θαυμαστές της Κατερίνας σχολίασαν θερμά τη φωτογραφία, εκφράζοντας τις ευχές τους για το ζευγάρι.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ισπανία, η Κατερίνα και ο σύντροφός της έχουν επισκεφτεί διάφορα αξιοθέατα ενώ δοκιμάζουν επίσης και την τοπική κουζίνα. Οι διακοπές τους φαίνεται να είναι γεμάτες από εντυπωσιακές εμπειρίες και ξεχωριστές στιγμές που ενδυναμώνουν την σχέση τους.

Επιστροφή στην πραγματικότητα

Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, η Κατερίνα θα επανέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, συνεχίζοντας να ενθουσιάζει το κοινό της μέσα από την τηλεόραση και τα κοινωνικά δίκτυα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image