Τρυφερή ανάρτηση Κουτσουμπή από το ταξίδι με την Καινούργιου στην Ισπανία

Τρυφερή ανάρτηση Κουτσουμπή από το ταξίδι με την Καινούργιου στην Ισπανία

Στην Ισπανία βρίσκονται αυτές τις μέρες η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, απολαμβάνοντας τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών. Το ζευγάρι φαίνεται να περνάει υπέροχα, όπως προδίδουν οι πρόσφατες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από τη βόλτα τους στη Μαδρίτη, η οποία συνόδευε μια συγκινητική λεζάντα: "Μαζί σου, κάθε στιγμή είναι ένας παράδεισος." Η ανάρτηση συγκέντρωσε πλήθος θετικών σχολίων από φίλους και θαυμαστές, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την αγάπη και τη στήριξή τους στο ζευγάρι.

SaveClip

Οι δραστηριότητές τους

Το πρόγραμμα των διακοπών τους στη Ισπανία περιλάμβανε επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της Μαδρίτης, γευστικές δοκιμές σε τοπικά εστιατόρια και βόλτες στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Η Κατερίνα Καινούργιου ανήρτησε επίσης στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους, μοιράζοντας ενθουσιασμό και όμορφα τοπία με τους ακολούθους της.

Η αντίδραση των θαυμαστών

Οι θαυμαστές τους δεν έκρυψαν τη χαρά τους, γεμίζοντας τα προφίλ του ζευγαριού στα κοινωνικά δίκτυα με σχόλια γεμάτα αγάπη και υποστήριξη. Πολλοί αναφέρθηκαν στη χημεία του ζευγαριού και τη θετική τους ενέργεια, κάτι που φάνηκε να εκτιμάται από όλους.

Επιστροφή στην καθημερινότητα

Μετά από αυτή τη μικρή απόδραση, οι δυο τους θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και ανανεωμένοι για να συνεχίσουν την καθημερινή τους ρουτίνα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image