Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν: Τρυφερή αγκαλιά πριν τον γάμο στα Χανιά

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν: Τρυφερή αγκαλιά πριν τον γάμο στα Χανιά

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο αγαπημένος της Γρηγόρης Μόργκαν απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στα μαγευτικά Χανιά. Το ζευγάρι φαίνεται να ζει το όνειρο, καθώς δημοσίευσαν φωτογραφίες όπου ποζάρουν αγκαλιά, δείχνοντας την αγάπη και την ευτυχία που τους διακατέχει.

Η προετοιμασία για τον γάμο

Τα Χανιά, με την ειδυλλιακή τους ατμόσφαιρα και τα μαγευτικά τοπία, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για τις τελευταίες στιγμές πριν τον γάμο. Η Ευρυδίκη και ο Γρηγόρης φαίνεται να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, ενώ οι φωτογραφίες τους μαρτυρούν την απόλυτη ευτυχία και την ανυπομονησία για την μεγάλη ημέρα.

valavani morgam 1024x575

Η απόδραση στα Χανιά

Η ρομαντική αυτή απόδραση στα Χανιά έδωσε στο ζευγάρι την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις υπέροχες παραλίες, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζονται ψυχολογικά και πνευματικά για την κοινή τους ζωή. Ο Γρηγόρης και η Ευρυδίκη, χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, έδειξαν στους θαυμαστές τους πόσο αγαπημένοι είναι.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image