Φωτεινή Πετρογιάννη: Λαμπερή με μαύρο μπικίνι στον 6ο μήνα κύησης

Φωτεινή Πετρογιάννη: Λαμπερή με μαύρο μπικίνι στον 6ο μήνα κύησης

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, γνωστή δημοσιογράφος και τηλεοπτική προσωπικότητα, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μοιράζεται τη χαρά της με τους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Φωτεινή ποζάρει με ένα μαύρο μπικίνι, δείχνοντας την λαμπερή της εμφάνιση και την αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του πρώτου της παιδιού. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε, η Φωτεινή φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, εκπέμποντας θετική ενέργεια και ανυπομονησία για τον επερχόμενο ρόλο της ως μητέρα.

Η εικόνα απέσπασε πλήθος θετικών σχολίων και ευχών από τους διαδικτυακούς της φίλους και ακόλουθους. Η ανάρτηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τη δυναμική παρουσία της Φωτεινής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μοιράζεται συχνά στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η εγκυμοσύνη της αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια για την ίδια, και δεν διστάζει να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image