Ελπίδα Ιακωβίδου: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη

Ελπίδα Ιακωβίδου: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη

Σε σχέση με την Ελπίδα Ιακωβίδου βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής τηλεόρασης, Τζώνη Καλημέρης. Η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια την Ιακωβίδου, η οποία σε δηλώσεις της τόνισε πως "ήταν αναμενόμενο να βγει στη δημοσιότητα" η σχέση τους, καθώς βρίσκονται συχνά σε δημόσιες εκδηλώσεις και δεν επιδίωξαν να την κρύψουν. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, γνωστή για την δυναμική της παρουσία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση τους, παραμένοντας διακριτική όπως πάντα.

Αντιθέτως, τόνισε πως προτεραιότητά της είναι να παραμείνει επικεντρωμένη στην καριέρα της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Παράλληλα, ο Τζώνη Καλημέρης, ένας από τους πλέον έμπειρους και ισχυρούς παράγοντες της ελληνικής τηλεόρασης, αποφεύγει να σχολιάσει προσωπικές του υποθέσεις, διατηρώντας την επαγγελματική του εικόνα σταθερή και ανεπηρέαστη. Η είδηση της σχέσης τους αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε πολλά μέσα ενημέρωσης, με πολλούς να σημειώνουν ότι είναι ένα ζευγάρι που εκπέμπει δυναμισμό και γοητεία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image