Θέμης Αδαμαντίδης: Μήνυμα της Βαρβάρας Κίρκης μετά τον χωρισμό

Θέμης Αδαμαντίδης: Μήνυμα της Βαρβάρας Κίρκης μετά τον χωρισμό
Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 4 χρόνια σχέσης, όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους, η πρώην σύντροφος του πασίγνωστου τραγουδιστή δημοσίευσε ένα μήνυμα με ιδιαίτερο νόημα στα κοινωνικά δίκτυα. Η Βαρβάρα Κίρκη αναφέρθηκε στην ανάγκη να βρει ξανά τον εαυτό της και να δοκιμάσει νέες προκλήσεις στη ζωή της. Το μήνυμα της συγκίνησε πολλούς από τους ακόλουθους της, οι οποίοι της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης. Οι λεπτομέρειες και οι λόγοι πίσω από τον χωρισμό παραμένουν αδιευκρίνιστοι, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αμοιβαία απόφαση του ζευγαριού να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, γνωστός για τις επιτυχίες του στην ελληνική μουσική σκηνή, δεν έχει κάνει κάποια δημοσία δήλωση σχετικά. Η Βαρβάρα Κίρκη είναι γνωστή για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και την επαγγελματική της δραστηριότητα στον χώρο της μόδας και του θεάματος. Το μήνυμα της προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να αναρωτιούνται για το τι προκάλεσε την απόφαση αυτή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image