Ιωάννα Σαρρή: Ο μόνιμος φόβος μετά το πρόβλημα υγείας

Ιωάννα Σαρρή: Ο μόνιμος φόβος μετά το πρόβλημα υγείας

Η Ιωάννα Σαρρή πρόσφατα πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τη συντάραξε. Μέσω Instastory, η πρώην παίκτρια του GNTM και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, ανέβασε μια selfie και έγραψε ότι διαγνώστηκε με πάρεση Bell, μια σπάνια νευρολογική πάθηση, κατά την οποία παραλύει μέρος του προσώπου. Η γνωστή προσωπικότητα μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της και τον μόνιμο φόβο που της άφησε το περιστατικό. «Μου έχει μείνει μόνιμος φόβος», αναδεικνύοντας την ψυχολογική επίπτωση της περιπέτειας της υγείας της. Μετά το σοβαρό αυτό ζήτημα υγείας, η Ιωάννα Σαρρή παραμένει σε εγρήγορση, με όλα όσα έζησε να την ακολουθούν στην καθημερινότητά της. «Η κατάσταση μου έδειξε πόσο αβέβαιη είναι η ζωή», παραδέχεται με ειλικρίνεια, υπογραμμίζοντας τη σημασία της υγείας.

Η συνειδητοποίηση ήρθε όταν η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με την αρρώστια, κατανοώντας την αξία της προληπτικής ιατρικής και της φροντίδας της υγείας. Η εμπειρία της Ιωάννας Σαρρή αποτελεί ζωτικής σημασίας μάθημα όχι μόνο για τη δική της ζωή αλλά και για την ευρύτερη κοινότητα. Στην αναφορά της, τονίζει πόσο σημαντικό είναι να δίνεται προσοχή στα σημάδια που στέλνει το σώμα μας. «Αν δεν είχα παρατηρήσει τα συμπτώματα και δεν είχα επισκεφτεί τον γιατρό μου, τα πράγματα μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικά», εξηγεί. Η Ιωάννα Σαρρή συνεχίζει να μοιράζεται τη δοκιμασία της και τον μόνιμο φόβο που της έχει μείνει, με στόχο να ενθαρρύνει τον κόσμο να είναι πιο προσεκτικός με την υγεία του. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image