Κατερίνα Καινούργιου: Τι έχει ως φόντο στο κινητό της

Κατερίνα Καινούργιου: Τι έχει ως φόντο στο κινητό της

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, καθώς είναι ευτυχισμένη και τρελά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η παρουσιάστρια δεν το κρύβει, και αποδεικνύει τη σχέση της με τον Παναγιώτη ακόμα και μέσα από το κινητό της. Μια φωτογραφία που έχουν τραβήξει μαζί, βρίσκεται ως φόντο στο κινητό της Κατερίνας. Αυτή η κίνηση αντικατοπτρίζει την ευτυχία και την ανυπόκριτη αγάπη που τρέφει για τον σύντροφό της.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, το ζευγάρι φαίνεται να περνάει μοναδικές στιγμές, με τα χαμόγελά τους να μαρτυρούν το δέσιμο και την αρμονία στη σχέση τους. Η Κατερίνα, παρά το έντονο επαγγελματικό πρόγραμμά της, δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται προσωπικές στιγμές με τον Παναγιώτη, ο οποίος φαίνεται να της έχει κλέψει την καρδιά. Η επιλογή της αυτή για φόντο στο κινητό της δείχνει την επιθυμία της να έχει πάντα κοντά της μία από τις πιο αγαπημένες της αναμνήσεις. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image