Αλέν Ντελόν: Πόλεμος για την περιουσία - Ζαλίζουν τα ποσά

Αλέν Ντελόν: Πόλεμος για την περιουσία - Ζαλίζουν τα ποσά

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καλά καλά η κηδεία του θρυλικού ηθοποιού Αλέν Ντελόν και ήδη ξέσπασε ένας ανηλεής πόλεμος για την περιουσία που αφήνει πίσω του. Τα ποσά που παίζονται είναι αστρονομικά και ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται έντονες διαμάχες μεταξύ των παιδιών του, μεγαλώνοντας τον οικογενειακό διχασμό. Οι διαμάχες δεν περιορίζονται μόνο στα υπάρχοντα παιδιά του Ντελόν, αλλά προστίθεται και ένας άγνωστος γιος που μέχρι τώρα ήταν κρυμμένος από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο συγκεκριμένος γιος αναμένεται να διεκδικήσει μερίδιο της άνευ προηγουμένου περιουσίας, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο δράμα στην ήδη ταραχώδη κατάσταση. Υπό το φως της δημοσιότητας έρχονται πλέον πληροφορίες για τα περιουσιακά στοιχεία του Ντελόν, τα οποία περιλαμβάνουν εξοχικές κατοικίες, πίνακες μεγάλη αξίας και εντυπωσιακές οικονομικές επενδύσεις. Η παρουσία του νέου διεκδικητή αναμένεται να πυροδοτήσει νομικές και οικογενειακές μάχες που θα παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κοινό. Η ιστορία αυτή φαίνεται να εξελίσσεται σε ένα αληθινό σήριαλ που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού ζωντανό για αρκετό καιρό. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και κάθε νέο κεφάλαιο θα φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την περιουσία του αείμνηστου Αλέν Ντελόν.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image