Αργύρης Πανταζάρας: Η ζωή δεν είναι αγώνας απόδοσης

Αργύρης Πανταζάρας: Η ζωή δεν είναι αγώνας απόδοσης

Ο Αργύρης Πανταζάρας, καταξιωμένος ηθοποιός, ανοίγει την καρδιά του και μας αποκαλύπτει τα κίνητρα πίσω από κάθε του επιλογή. Σε μια συνέντευξη γεμάτη συναισθηματική δύναμη, μοιράζεται τις σκέψεις του για την καθημερινότητα, τους ρόλους και την οπτική του για την πραγματική επιτυχία. Ο Πανταζάρας εξηγεί πως η ζωή δεν είναι ένας αγώνας καλύτερης απόδοσης. Αντιθέτως, επικεντρώνεται στις στιγμές που μας γεμίζουν ευτυχία. Αναφέρεται στους απλούς αλλά ζωτικής σημασίας πυλώνες της καθημερινότητάς του, όπως η μητέρα του, οι φίλοι του και οι μικρές χαρές που του δίνουν δύναμη. Σχετικά με το επαγγελματικό του μονοπάτι, ο ηθοποιός τονίζει ότι οι ρόλοι που επιλέγει έχουν μεγάλο συναισθηματικό αντίκτυπο και δεν γίνονται τυχαία.

Επιθυμεί να δοκιμάζεται σε ποικίλους και δύσκολους χαρακτήρες που τον προκαλούν να εξερευνήσει νέα βάθη της υποκριτικής του τέχνης. Όταν ήταν ερωτηθείς τι θεωρεί ως επιτυχία, ο Αργύρης απαντά ότι για εκείνον, η επιτυχία δεν μετριέται με τίτλους ή χρηματικά ποσά αλλά με την προσωπική ικανοποίηση και την αίσθηση ολοκλήρωσης που φέρνει η εκπλήρωση των ονείρων. Έτσι, αφήνει ένα πολύτιμο μήνυμα: να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και να βρίσκουμε νόημα στις πράξεις μας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image