Αναρρίχηση του Άκη Πετρετζίκη στην Κάλυμνο

Αναρρίχηση του Άκη Πετρετζίκη στην Κάλυμνο

Ο Άκης Πετρετζίκης συνεχίζει να εκπλήσσει τους θαυμαστές του, αυτή τη φορά με μια αναρρίχηση στην Κάλυμνο. Ο αγαπημένος σεφ, γνωστός για την επιδεξιότητά του στην κουζίνα, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην αναρρίχηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Άκης επέλεξε την Κάλυμνο, γνωστή για τους εντυπωσιακούς της βράχους και τα δημοφιλή αναρριχητικά της πεδία. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Άκης φαίνεται να βρίσκεται σε μια ψηλή κορυφή, με πανοραμική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας πίσω του.

Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral, αποσπώντας χιλιάδες likes και σχόλια από τους πιστούς του ακολούθους. Είναι σαφές ότι ο Άκης δεν φοβάται να δοκιμάσει νέες εμπειρίες και να ξεπεράσει τα όριά του. Η αναρρίχηση στην Κάλυμνο, εκτός από δύναμη και αντοχή, απαιτεί και καλή τεχνική, και ο Άκης φαίνεται πως τα καταφέρνει σε όλες τις προκλήσεις που αναλαμβάνει. Η επιλογή του να επισκεφτεί την Κάλυμνο δεν είναι τυχαία, δεδομένου ότι το νησί φημίζεται ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τους λάτρεις της αναρρίχησης από όλο τον κόσμο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image