Η πρώτη εμφάνιση της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη και του Γιώργου Ζώη ως ζευγάρι στο φεστιβάλ κινηματογράφου

Η πρώτη εμφάνιση της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη και του Γιώργου Ζώη ως ζευγάρι στο φεστιβάλ κινηματογράφου

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σεράγεβο. Το ζευγάρι προσέλκυσε τα βλέμματα των παρευρισκομένων και των μέσων ενημέρωσης, αποδεικνύοντας ότι η κοινή τους παρουσία δεν είναι μόνο εντυπωσιακή αλλά και αξίζει την προσοχή. Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη εμφανίστηκε κομψά ντυμένη, αποπνέοντας γοητεία και στυλ.

Στη φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε από την ίδια στις 21 Αυγούστου 2024, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται μαζί με τον Γιώργο Ζώη και τέσσερα ακόμα άτομα, με τους δυο τους να κερδίζουν την προσοχή. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σεράγεβο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ευρώπη, και η παρουσία της Χειλά-Φαμέλη μαζί με τον Γιώργο Ζώη υπογραμμίζει τη δυναμική τους παρουσία στη διεθνή σκηνή.

Ο Γιώργος Ζώης, ήδη αναγνωρισμένος για τις δημιουργίες του στον χώρο του κινηματογράφου, φαίνεται πως βρήκε την ιδανική σύντροφο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image