Ο Ορλάντο Μπλουμ κρατά αγκαλιά την Κέιτι Πέρι

Ο Ορλάντο Μπλουμ κρατά αγκαλιά την Κέιτι Πέρι

Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στο δείπνο του Ιδρύματος Kering Caring for Women στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ, με τον Ορλάντο να κρατάει τρυφερά αγκαλιά την Κέιτι. Η διάσημη ποπ σταρ φορούσε μια εκθαμβωτική ροζ τουαλέτα, ενώ ο γοητευτικός ηθοποιός ήταν μοδάτος με ένα κομψό μαύρο κοστούμι. Η στιγμή που πραγματικά τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων ήταν όταν ο Ορλάντο Μπλουμ φαινόταν να κοιτάζει κατά εντυπωσιακό τρόπο προς τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, η οποία ήταν επίσης παρούσα στο γεγονός, φορούσε ένα φινετσάτο λευκό φόρεμα που τόνιζε τις καμπύλες της. Η βραδιά αυτή ήταν αφιερωμένη στην υποστήριξη των γυναικών και στην ενίσχυση των δικαιωμάτων τους, με το Ίδρυμα Kering να διοργανώνει διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις και εκδηλώσεις. Παρευρέθηκαν επίσης πολλοί άλλοι διάσημοι, οι οποίοι έδωσαν το παρόν για να στηρίξουν την προσπάθεια. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image