Θοδωρής Δρακάκης: Νίκησε τον καρκίνο και ζει μόνιμα σε νησί

Θοδωρής Δρακάκης: Νίκησε τον καρκίνο και ζει μόνιμα σε νησί

Ο Θοδωρής Δρακάκης, γνωστός για την πολυετή παρουσία του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής του: τον καρκίνο. Επιτυχώς αντιμετώπισε την ασθένεια, κέρδισε τη μάχη και έδειξε σε όλους τη δύναμη του πνεύματος και του σώματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ο Δρακάκης δεν έδωσε μάχη μόνο με την ασθένεια, αλλά και με την προσωπική του υγεία και φυσική κατάσταση.

Έχασε αρκετά κιλά, αναδεικνύοντας έναν διαφορετικό, πιο υγιή και δυναμικό εαυτό. Η αλλαγή αυτή επισφραγίστηκε με μια ακόμα σημαντική απόφαση που πήρε: να φύγει από την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα σε ένα νησί, μακριά από τη βουή και το άγχος της πρωτεύουσας. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του, ο Θοδωρής Δρακάκης μοιάζει ανανεωμένος και ευτυχισμένος, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ομορφιά της ζωής στο νησί. Η απόφαση του αυτή του προσέφερε όχι μόνο βελτίωση στην ποιοτική του ζωή αλλά και έναν νέο τρόπο καθημερινότητας που τον γεμίζει αισιοδοξία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image