Αθηνά Οικονομάκου: Στο Μιλάνο για τον Μπρούνο Τσερέλα

Αθηνά Οικονομάκου: Στο Μιλάνο για τον Μπρούνο Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε κοντά στον αγαπημένο της Μπρούνο Τσερέλα, καθώς ταξίδεψε στο Μιλάνο. Χάρη στο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, η ηθοποιός κέρδισε για άλλη μια φορά χιλιάδες likes και σχόλια από τους θαυμαστές της. Μετά από ένα μαγευτικό καλοκαίρι, η Αθηνά φαίνεται να απολαμβάνει τις στιγμές της στην Ιταλία και τον σύντροφό της, Μπρούνο. Η φωτογραφία που μοιράστηκε, δείχνει την Αθηνά Οικονομάκου να περιδιαβαίνει τους δρόμους του Μιλάνου, χαμογελαστή και ευτυχισμένη.

Η επιλογή της να ταξιδέψει την περίοδο αυτή επιβεβαιώνει την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Μπρούνο Τσερέλα. Η ενέργεια και η ακτινοβολία της Αθηνάς στα κοινωνικά δίκτυα δεν πέρασε απαρατήρητη. Η ίδια δήλωσε πως η Ιταλία κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της λόγω του Μπρούνο. Το κοινό τους ταξίδι στο Μιλάνο έδειξε την ευγνωμοσύνη της για τον σύντροφό της. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Αθηνά Οικονομάκου να φοράει κομψά ρούχα, δείχνοντας πως το στιλ και η γοητεία της διατηρούνται αμείωτα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image