Η Θάλεια και η Αλεξάνδρα είναι φίλες, λέει ο Ιορδανίδης

Η Θάλεια και η Αλεξάνδρα είναι φίλες, λέει ο Ιορδανίδης

Ο Τάσος Ιορδανίδης, γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, προχώρησε σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη. Αναπολώντας παλιές αναμνήσεις, ο Ιορδανίδης ανέφερε πως η σύζυγός του, Θάλεια Ματίκα, διατηρεί φιλική σχέση με την πρώτη του μεγάλη αγάπη, την Αλεξάνδρα. Ο Ιορδανίδης σημείωσε πως είχε την ευκαιρία να επανασυνδεθεί με την πρώην αγαπημένη του εξαιτίας της φιλίας που τη συνδέει με τη γυναίκα του. Αυτό είναι κάτι που, όπως είπε, δεν περίμενε ποτέ να συμβεί, και το βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέρον και όμορφο.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή, ο Ιορδανίδης εκφράστηκε με τον αυθορμητισμό που τον χαρακτηρίζει, προσφέροντας στους θεατές μία πλευρά της προσωπικής του ζωής που πολλοί ίσως να μη γνώριζαν. Η φίλη του, η Αλεξάνδρα, φαίνεται πως είναι ένα σημαντικό κομμάτι των αναμνήσεών του, και η σχέση που διατηρούν τώρα, μέσω της Θάλειας, είναι κάτι που τον γεμίζει με ενθουσιασμό. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image