Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η απουσία του πατέρα στη ζωή μας

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η απουσία του πατέρα στη ζωή μας

Στην πρώτη εκπομπή της Τζένης Θεωνά, Μαμά-δες, βρέθηκε καλεσμένη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον πατέρα της. Η Πασχαλίδου ανέφερε ότι ο πατέρας της ήταν απόντας από τις ζωές τους και ποτέ δεν αποτέλεσαν προτεραιότητά του. Μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε για τη δύναμη που αντλεί ως μητέρα και πώς η απουσία του πατέρα της επηρέασε τη δική της ζωή.

Όπως δήλωσε, η έλλειψη παρουσίας του πατέρα ήταν αισθητή και επώδυνη, αφήνοντας ένα κενό που δεν μπόρεσε ποτέ να καλύψει. Αναφερόμενη στις προσωπικές της εμπειρίες, η Πασχαλίδου υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας των γονέων στις ζωές των παιδιών. Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας χωρίς την υποστήριξη του πατέρα της και για το πώς αυτό την διαμόρφωσε ως άτομο και ως μητέρα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image