Βάλια Χατζηθεοδώρου | Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Νίκο Παππά – «Είστε σίγουροι ότι έχουν χωρίσει;»

Βάλια Χατζηθεοδώρου | Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Νίκο Παππά – «Είστε σίγουροι ότι έχουν χωρίσει;»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha για την προσωπική της ζωή. Οι φήμες τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Νίκο Παππά. Πριν προβληθούν οι δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε με νόημα «Είστε σίγουροι ότι έχουν χωρίσει;», προκαλώντας την απορία των συνεργατών της.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου δήλωσε στην εκπομπή του Alpha: «Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω μιλήσει καθόλου για την προσωπική μου ζωή γιατί είναι κάτι που θέλω να κάνω, οπότε, δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Πάντως, όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω να πω κάτι αλήθεια, είμαι πάρα πολύ καλά».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, σχολιάζοντας: «Το “Όλα καλά” μπορεί να σημαίνει “είμαστε κολλητοί”, είμαι μόνη μου και περνάω καλά”, “παντρεύομαι” , “κάνω πως είναι όλα καλά” . Ρώτησα πριν αν είστε σίγουροι πως έχουν χωρίσει. Είστε σίγουροι; Πάμε σε διαφημίσεις!».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image