Αντιπαράθεση μεταξύ Άρη Καβατζίκη και Ανθής Σαλαγκούδη - «Δεν δικαιούται διά να ομιλεί»

Αντιπαράθεση μεταξύ Άρη Καβατζίκη και Ανθής Σαλαγκούδη - «Δεν δικαιούται διά να ομιλεί»

Στο πλαίσιο της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Ανθή Σαλαγκούδη έθιξε θέματα που αφορούν την αρνητική ανταπόκριση που έχει λάβει, καθώς και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε κατά την παρουσία της στην ΕΡΤ. Σε αντίθεση με αυτό, ο Άρης Καβατζίκης έκανε έντονες δηλώσεις αρνησικυρίας, αναφέροντας πως η ίδια δεν έχει το δικαίωμα να παρέμβει σε τέτοια θέματα. Η σύγκρουση αποτυπώθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από το κοινό.

«Είχα μία αμυντική στάση, γιατί έχω ακούσει πολλά και μάλιστα για πράγματα που δεν έφταιγα. Άκουγα να λένε ότι βρίσκω δουλειές εξαιτίας του πατέρα μου, ο οποίος είναι ανενεργός πολλά χρονιά από την πολιτική», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη. Δεν απαντάω στους haters. Υπήρχαν περίοδοι που είχα ανά δευτερόλεπτο ένα υβριστικό μήνυμα στο twitter. Είχα στοχοποιηθεί από συνάδελφους στην ΕΡΤ που μου έκαναν καψόνια. Κανένας δεν μου ζήτησε συγγνώμη, απλά επιδίωκαν να έρθουν σε επαφή μαζί μου και μου μιλούσαν σαν να μην τρέχει κάτι. Υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ανυπόστατα πράγματα και κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύουν, ήμουν ο εύκολος στόχος. Στην ΕΡΤ έκαναν στοχευμένα στάσεις εργασίας πάνω στην εκπομπή μου και βγαίναμε μία φορά την εβδομάδα».

 

Ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε:

«Έχω ένα παράπονο από την Ανθή. Κι εγώ τη γνωρίζω την Ανθή πολλά χρόνια και είναι πραγματικά μια πολύ ήπια παρουσία. Απλά θεωρώ ότι η Ανθή είναι από τους ανθρώπους που δεν δικαιούνται διά να ομιλούν. Την έχω ακούσει επανειλημμένα να λέει για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί…

Δεν λέω να μην καταγγέλλουμε το μπούλινγκ, μην πάει το μυαλό μας σε άλλα πράγματα, αλλά θεωρώ ότι είναι από τα παιδιά του χώρου που τους δόθηκαν ευκαιρίες απλόχερα. Μπορεί από τη μία να δέχτηκε κάποια “χτυπήματα”, αλλά από την άλλη νομίζω ότι ο χώρος και η ζωή η επαγγελματική της φέρθηκαν αρκετά γενναιόδωρα».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image