Ιωάννα Τούνη και Δήμητρα Αλεξανδράκη | Λαμπερές εμφανίσεις σε βραδινή έξοδο στη Μύκονο

Ιωάννα Τούνη και Δήμητρα Αλεξανδράκη | Λαμπερές εμφανίσεις σε βραδινή έξοδο στη Μύκονο

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται τα τελευταία δύο 24ωρα στη Μύκονο μαζί με την ομάδα της εταιρίας ρούχων της και την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, για τη φωτογράφιση της νέας σειράς μαγιό.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είναι καλή φίλη της Ιωάννας, έφτασε επίσης στο νησί. Οι δυο τους απόλαυσαν μια βραδινή έξοδο την Τρίτη 4 Ιουνίου σε γνωστό cocktail bar της Μυκόνου, και οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τις απαθανατίσουν στα γραφικά στενά του νησιού.

Η Ιωάννα επέλεξε ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα από την εταιρία της, με ροζ παγιέτες. Το φόρεμα είχε το πάνω μέρος σαν μπικίνι μαγιό, που συνδέεται με κορδόνια με το κάτω μέρος της φούστας, ενώ ολοκλήρωσε το look με ασημί πέδιλα. Από την άλλη, η Δήμητρα επέλεξε μια total black εμφάνιση, φορώντας μαύρη παντελόνα από δαντέλα και overised σακάκι. Συνδύασε το σύνολο με νυφικά σανδάλια Louis Vuitton.

vbnm.jpg

ert.jpg

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image