Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της Παναγιώτης Κουτσουμπής δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της κοινής τους ζωής. Προς ευχαρίστηση των θαυμαστών τους, η Κατερίνα ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει στην αγκαλιά του Παναγιώτη.

Εκδήλωση αγάπης στα κοινωνικά δίκτυα

Η φωτογραφία συνοδευόταν από μια γλυκιά λεζάντα που κατέκλυσε με σχόλια θαυμαστών που εξέφρασαν τη χαρά και την υποστήριξή τους στο όμορφο ζευγάρι. Οι δυο τους φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με την τρυφερότητά τους να αντικατοπτρίζεται στα βλέμματά τους.

Η σχέση τους

Η σχέση της Κατερίνας και του Παναγιώτη έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας από την αρχή. Ωστόσο, το ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικές τις λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής. Με μικρές εξαιρέσεις, όπως αυτή η ανάρτηση, οι δυο τους αποφεύγουν να διατυμπανίζουν τη σχέση τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δημόσια αποδοχή

Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης δέχθηκαν γρήγορα και με ενθουσιασμό την υποστήριξη του κοινού καθώς οι θαυμαστές τους εκφράζουν συνεχώς την ευτυχία τους για την ευτυχία του ζευγαριού. Η ανάρτηση αυτή κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες likes και σχόλια, επιβεβαιώνοντας την αγάπη του κοινού προς αυτούς.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image