Μαρία Κορινθίου: Αντιδράσεις με το βίντεο στο ψεύτικο γαϊδουράκι

Μαρία Κορινθίου: Αντιδράσεις με το βίντεο στο ψεύτικο γαϊδουράκι

Το βίντεο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Το τελευταίο διάστημα, ένα βίντεο που παρουσιάζει τη γνωστή ηθοποιό Μαρία Κορινθίου πάνω σε ένα ψεύτικο γαϊδουράκι κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Στο βίντεο, η Κορινθίου φαίνεται να διασκεδάζει και να συμμετέχει σε μια χιουμοριστική σκηνή, αλλά το κοινό δεν εκτίμησε το χιούμορ με την ίδια θέρμη.

Αρνητικά σχόλια και κατηγορίες

Πολλά είναι τα αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει στα social media, με αρκετούς χρήστες να εκφράζουν την απογοήτευσή τους. “Κρίμα, είσαι και φιλόζωη”, γράφει ένας χρήστης, τονίζοντας την ευαισθησία της ηθοποιού για τα δικαιώματα των ζώων. Αυτή η αντιπαράθεση βάζει σε αμφισβήτηση την εικόνα της Κορινθίου ως προστάτης των ζώων.

Η αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου

Η ηθοποιός έχει αντιδράσει μέσω των προσωπικών της λογαριασμών, εξηγώντας πως η σκηνή ήταν καθαρά χιουμοριστική και δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει ή να προκαλέσει βλάβη. Ωστόσο, οι αντιδράσεις συνεχίζουν να αυξάνονται, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο περίπλοκη. Η συζήτηση γύρω από το βίντεο συνεχίζει, και φαίνεται πως το κοινό παραμένει διχασμένο σχετικά με το αν η Κορινθίου υπερέβη τα όρια του αποδεκτού χιούμορ.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image