Διακοπές στο εξωτερικό: Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Διακοπές στο εξωτερικό: Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Το διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο εξωτερικό. Διαλέγοντας έναν εξωτικό προορισμό, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες καταφέρνουν να συνδυάσουν την ξεκούραση με την εξερεύνηση νέων τόπων.

Που πήγαν;

Οι ίδιοι δεν έχουν ακόμα αποκαλύψει πού ακριβώς βρίσκονται, αλλά οι φωτογραφίες που μοιράζονται στα social media δείχνουν πανέμορφα τοπία και υπέροχες στιγμές. Η Ελένη και ο Ετεοκλής μοιράζονται στιγμιότυπα από τη διαμονή τους σε πολυτελή ξενοδοχεία, γευστικές απολαύσεις σε κομψά εστιατόρια και εντυπωσιακές παραλίες.

Χαλάρωση και ανανέωση

Η ανάγκη για χαλάρωση και αποζημίωση από τις καθημερινές έννοιες φαίνεται να είναι επιτακτική για το ζευγάρι. Ήδη από τις δημοσιεύσεις τους, είναι εμφανές πως απολαμβάνουν κάθε στιγμή μακριά από την ρουτίνα της πόλης. Η Ελένη, γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της για τις περιπέτειές τους, ενώ ο Ετεοκλής, κορυφαίος αθλητής, μοιράζεται τις αθλητικές του στιγμές στην υπέροχη φύση του προορισμού.

Ανυπόμονοι για την επιστροφή

Με την επιστροφή τους αναμένουμε να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες και να μας χαρίσουν ακόμη περισσότερες φωτογραφίες και αναμνήσεις από το ταξίδι τους. Το σημαντικό είναι ότι καταφέρνουν να ανανεωθούν και να επιστρέψουν με ενέργεια και ενθουσιασμό για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image