Τι ανάρτησε ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά τη συγγνώμη της Σίντι Κρόφορντ

Τι ανάρτησε ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά τη συγγνώμη της Σίντι Κρόφορντ

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram μετά τη δημόσια συγγνώμη του πασίγνωστου μοντέλου, Σίντι Κρόφορντ. Η ανάρτηση αυτή ήρθε να φωτίσει το διαδίκτυο και να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των θαυμαστών, αλλά και των μέσων ενημέρωσης.

Η επίμαχη ανάρτηση

Στην ανάρτηση του, ο Κωστέτσος δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου άσημος τότε, συνεργαζόταν με τη Σίντι Κρόφορντ. Η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα συγκινητικό μήνυμα όπου έγραφε: "Ευχαριστώ, Σίντι, για τα λόγια σου. Οι στιγμές αυτές θα μείνουν αξέχαστες." Η ανάρτηση αμέσως συγκέντρωσε πλήθος σχολίων και likes από τους ακολούθους του.

Η αντίδραση του κοινού

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου δεν άργησε να προκαλέσει αντιδράσεις. Πολύς κόσμος έσπευσε να σχολιάσει θετικά το μήνυμα του σχεδιαστή, εκφράζοντας την εκτίμησή τους για τη γενναιοδωρία και τον επαγγελματισμό του. Τα σχόλια δε σταμάτησαν να ρέουν, δείχνοντας πόσο αγαπητός είναι ο Κωστέτσος στο κοινό.

Η σχέση Κωστέτσου και Κρόφορντ

Η επαγγελματική σχέση του Βασίλειου Κωστέτσου με τη Σίντι Κρόφορντ έχει μακρά ιστορία. Η συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και του 2000 βοήθησε τον Έλληνα σχεδιαστή να εδραιωθεί στη διεθνή σκηνή μόδας. Η δημόσια συγγνώμη της Κρόφορντ ήρθε ως ένα σημαντικό βήμα στη σχέση τους, επαναφέροντας στη μνήμη πολλές σημαντικές στιγμές από το παρελθόν τους.

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου αποδεικνύει πως η σχέση αυτή βασίζεται στο αμοιβαίο σεβασμό και την εκτίμηση, μία σχέση που έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στον κόσμο της μόδας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image