Χάιντι Κλουμ: Πέμπτη επέτειος γάμου με τόπλες εμφάνιση

Χάιντι Κλουμ: Πέμπτη επέτειος γάμου με τόπλες εμφάνιση

Επέτειος γάμου της Χάιντι Κλουμ και Τομ Κάουλιτς

Η Χάιντι Κλουμ, το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια, γιόρτασε την πέμπτη επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτς, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η Κλουμ, γνωστή για τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις, μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία όπου απαθανατίζεται τόπλες, δείχνοντας την αγάπη και τον ενθουσιασμό της για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα.

Η ρομαντική ανάρτηση

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Χάιντι συνοδεύτηκε από μία τρυφερή λεζάντα, όπου εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον σύζυγό της. Οι ακόλουθοι της Κλουμ έσπευσαν να στείλουν ευχές και συγχαρητήρια στο ζευγάρι, τονίζοντας πόσο όμορφοι και αγαπημένοι φαίνονται.

AA1oeyiw

Η ιστορία της σχέσης τους

Η Χάιντι Κλουμ και ο Τομ Κάουλιτς γνωρίστηκαν το 2018 και αμέσως φάνηκε ότι είναι απόλυτα ταιριαστοί. Ο δεσμός τους εξελίχθηκε γρήγορα, με το ζευγάρι να παντρεύεται το 2019 σε μια ρομαντική τελετή. Από τότε έχουν γίνει αχώριστοι και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί.

Στιγμές ευτυχίας

Οι κοινές τους εμφανίσεις και οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα αποδεικνύουν την ευτυχία τους. Η Χάιντι Κλουμ, αν και πολυάσχολη με την καριέρα της και τη μητρότητα, δεν ξεχνάει ποτέ να αφιερώσει χρόνο στον σύζυγό της και να εκφράσει την αγάπη της.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image