Bachelor party της Σιμώνης Χριστοδούλου πριν τον γάμο με Αντρέα Γεωργίου

Bachelor party της Σιμώνης Χριστοδούλου πριν τον γάμο με Αντρέα Γεωργίου

Η Σιμώνη Χριστοδούλου και ο Αντρέας Γεωργίου ετοιμάζονται για τον πολυαναμενόμενο γάμο τους, αλλά πρώτα, η Σιμώνη διοργάνωσε ένα λαμπερό bachelor party που θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η τοποθεσία του πάρτι

Το πάρτι έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, όπου η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα ήταν ακριβώς όπως τα είχε ονειρευτεί η νύφη. Τα χρώματα του πάρτι ήταν μπλε και χρυσά, δίνοντας έναν αέρα κομψότητας και εορταστικής διάθεσης.

Το πρόγραμμα της βραδιάς

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι απόλαυσαν διάφορες δραστηριότητες όπως χορό, καραόκε και παιχνίδια. Η Σιμώνη συμμετείχε ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες, δείχνοντας πόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη είναι για την επερχόμενη σημαντική στιγμή της ζωής της. Διάσημοι φίλοι και συγγενείς συμμετείχαν στη γιορτή, κάνοντας το bachelor party μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.

Το νυφικό και οι προετοιμασίες

Η μέλλουσα νύφη φορούσε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, ιδανικό για την περίσταση. Οι προετοιμασίες είχαν αρχίσει εβδομάδες πριν, με την Σιμώνη να επιλέγει προσεκτικά όλα τα στοιχειά που θα έκαναν τη βραδιά αυτή αξέχαστη.

Ο Αντρέας Γεωργίου δεν παρέλειψε να στείλει ένα τρυφερό μήνυμα στη μέλλουσα σύζυγό του μέσω βίντεο, ευχόμενος να περάσει μια υπέροχη βραδιά πριν από τον γάμο τους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image