Ιωάννα Τούνη: Τεράστιο ποσό για δείπνο στους Αγίους Σαράντα

Ιωάννα Τούνη: Τεράστιο ποσό για δείπνο στους Αγίους Σαράντα

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer Ιωάννα Τούνη βρέθηκε πρόσφατα στους Αγίους Σαράντα για μια μικρή απόδραση μαζί με την παρέα της. Εκεί, απόλαυσαν ένα πολυτελές δείπνο σε γνωστό εστιατόριο, για το οποίο πλήρωσαν ένα τεράστιο ποσό.

Η εμπειρία στο εστιατόριο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα και η παρέα της απόλαυσαν ένα πλούσιο μενού που περιελάμβανε εκλεκτά πιάτα και ακριβά κρασιά. Η βραδιά κύλισε σε ένα κλίμα χαλάρωσης και διασκέδασης, με την αγαπημένη τους μουσική να τους συντροφεύει.

Το μεγάλο ποσό

Η απόδειξη που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε εντύπωση, καθώς το συνολικό κόστος του δείπνου ανήλθε σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αυτή η κίνηση προκάλεσε διάφορα σχόλια, με κάποιους να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την πολυτέλεια της Τούνη και άλλους να την επικρίνουν.

Αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα

Η δημοσίευση της απόδειξης στα κοινωνικά δίκτυα δεν πέρασε απαρατήρητη. Οι ακόλουθοι της Ιωάννας Τούνη έσπευσαν να σχολιάσουν το ποσό και την έντονη διασκέδασή της. Όπως πάντα, οι απόψεις διίστανται, με κάποιους να υποστηρίζουν την επιλογή της και άλλους να την κρίνουν αυστηρά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image