Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντική απόδραση στην Πάρο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντική απόδραση στην Πάρο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της Παναγιώτης Κουτσουμπής απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην όμορφη Πάρο. Το ζευγάρι, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, φαίνεται να ζει τον έρωτά του μακριά από τις πιέσεις της καθημερινότητας.

Ρομαντικές στιγμές στις πανέμορφες παραλίες

Οι δυο τους επιλέγουν τις ήσυχες παραλίες του νησιού για να απομακρυνθούν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι βόλτες τους στη Χρυσή Ακτή και την Πούντα τους χαρίζουν αξέχαστες στιγμές, ενώ δεν διστάζουν να μοιραστούν τρυφερές στιγμές στα social media.

Γευστικές απολαύσεις κατευθείαν από την Πάρο

Εκτός από τις παραλίες, οι δύο ερωτευμένοι απολαμβάνουν και την τοπική κουζίνα. Έχουν επισκεφθεί μερικά από τα πιο γνωστά ταβερνάκια του νησιού, όπου γεύονται παραδοσιακές παριανές σπεσιαλιτέ. Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της απόδρασής τους, αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας τους ανθίζει σε κάθε γωνιά της Πάρου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image