Μάριος Καπότσης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με την Κόνι Μεταξά

Μάριος Καπότσης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με την Κόνι Μεταξά

Ο Μάριος Καπότσης και η αγαπημένη του Κόνι Μεταξά δεν είναι απλώς ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, αλλά και ένα ζευγάρι που μοιράζεται τις στιγμές του ανοιχτά με τους θαυμαστές. Μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Καπότσης αποκάλυψε πως ήταν πιο ερωτευμένος με την Κόνι από όσο ήταν εκείνη με αυτόν.

Η αρχή της σχέσης Μάριου και Κόνις

Η σχέση του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες και από τότε, το ζευγάρι έχει γίνει αχώριστο. Οι δυο τους δεν διστάζουν να μοιράζονται κοινές τους στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας πολλές φορές θαυμασμό και ζηλοφθονία στους θαυμαστές τους.

Ο έρωτας του Μάριου για την Κόνι

Ο Μάριος Καπότσης παραδέχθηκε σε συνέντευξή του πως ήταν πιο ερωτευμένος μαζί της. Η δήλωσή του αυτή έδειξε το βάθος και τη δύναμη των συναισθημάτων του, κάτι που αναμφίβολα εντυπωσίασε όχι μόνο την Κόνι, αλλά και το κοινό. Η ειλικρίνεια και η αγάπη του Μάριου είναι εμφανείς στις πράξεις του και αυτά τα χαρακτηριστικά τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό.

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών

Οι οπαδοί του ζευγαριού έδειξαν να ψυχαγωγούνται από τις αποκαλύψεις, με πολλούς να εκφράζουν υποστήριξη και αγάπη και για τους δύο. Η αγάπη και η αφοσίωση που δείχνει ο Μάριος Καπότσης στην Κόνι Μεταξά είναι σαφώς αμοιβαία, παρόλο που αναγνώρισε πως εκείνος ήταν πιο ερωτευμένος.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image