Ανδρομάχη: Με φουσκωμένη κοιλιά ποζάρει στην παραλία

Ανδρομάχη: Με φουσκωμένη κοιλιά ποζάρει στην παραλία

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ανδρομάχη βρέθηκε πρόσφατα να απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης στην παραλία, και μάλιστα με μια πανέμορφη φωτογραφία που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ανδρομάχη, η οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της μία φωτογραφία όπου ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλιά της σε πλήρη θέα.

Ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram

Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια χρησιμοποιεί συχνά το Instagram για να διατηρεί επαφή με το κοινό της, και αυτή τη φορά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η φωτογραφία που μοιράστηκε κέρδισε γρήγορα χιλιάδες likes και σχόλια από φίλους και θαυμαστές, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη και καλωσόρισαν το νέο μέλος που αναμένεται να προστεθεί στην οικογένειά της.

Φυσική ομορφιά και γαλήνη

Στη φωτογραφία, η Ανδρομάχη φαίνεται πιο λαμπερή και ήρεμη από ποτέ, αποπνέοντας μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς και γαλήνης. Το φόντο της θάλασσας και της αμμούδας προσθέτει ένα επιπλέον στοιχείο ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς. Η εικόνα αντικατοπτρίζει την ευτυχία και την προσμονή που νιώθει καθώς ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το μωρό της.

Τα σχόλια των θαυμαστών

Οι θαυμαστές της Ανδρομάχης δεν έχασαν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη και τη στήριξή τους στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία. Πολλοί από αυτούς εξήραν τη φυσική της ομορφιά και την ευτυχία που φαίνεται να εκπέμπει, ενώ άλλοι μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης. Η Ανδρομάχη συνεχίζει να μας εμπνέει με κάθε της βήμα, και με την επερχόμενη άφιξη του μωρού της, η ευτυχία της φαίνεται να βρίσκεται στα ύψη.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image