Έλενα Τσαγκρινού: Νέα ανάρτηση από το μαιευτήριο με φωτογραφία

Έλενα Τσαγκρινού: Νέα ανάρτηση από το μαιευτήριο με φωτογραφία

Η Έλενα Τσαγκρινού, αγαπημένη τραγουδίστρια και τηλέ-προσωπικότητα, μοιράστηκε μια ιδιαίτερη στιγμή μέσω του Instagram. Μέσα από το μαιευτήριο, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τη ζεστασιά και τη χαρά της νέας της οικογένειας.

Μήνυμα αγάπης και ευχαρίστησης

Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης και ευχαρίστησης προς τους θαυμαστές και τους φίλους της. Η Έλενα δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη και τα ευγενικά λόγια που έλαβε από το κοινό. "Η στιγμή της γέννησης είναι κάτι ανεπανάληπτο", έγραψε η καλλιτέχνιδα.

Αντιδράσεις θαυμαστών

Η ανάρτηση της Έλενας τράβηξε αμέσως την προσοχή των θαυμαστών της, αποκομίζοντας χιλιάδες likes και σχόλια. Τα μηνύματα γεμάτα αγάπη και ευχές πλημμύρισαν την ανάρτηση, δείχνοντας το πόσο αγαπητή είναι και πόσο πολλοί άνθρωποι χάρηκαν με τα νέα της. Ολόκληρη η κοινότητα του Instagram στήριξε θερμά την νέα μαμά.

Το μέλλον

Η Έλενα Τσαγκρινού παρ' όλ' αυτά δεν έδωσε πολλά στοιχεία για τα μελλοντικά της σχέδια. Ωστόσο, δήλωσε ότι σκοπεύει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της και να απολαύσει κάθε στιγμή του νέου κεφαλαίου στη ζωή της.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image