Η κόρη του Τσιμιτσέλη και της Λασκαράκη ακολουθεί το χόμπι του πατέρα της

Η κόρη του Τσιμιτσέλη και της Λασκαράκη ακολουθεί το χόμπι του πατέρα της

Η κόρη του δημοφιλούς ηθοποιού Γιάννη Τσιμιτσέλη και της καταξιωμένης ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη, έχει μεγαλώσει και ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στον κόσμο των χόμπι. Ποιο είναι όμως το χόμπι που κέρδισε την καρδιά της μικρής; Η αγαπημένη τους δραστηριότητα είναι τα σπορ.

Οικογενειακές αναμνήσεις

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, γνωστός για την αγάπη του στα σπορ, έχει μεταδώσει αυτή την αγάπη και στην κόρη του. Σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, έχει μιλήσει για τις πολλές ώρες που περνά μαζί της κάνοντας διάφορα αθλήματα όπως το μπάντμιντον και το μπάσκετ.

Η αγάπη για τα σπορ

Η **Βάσω Λασκαράκη** από την πλευρά της, στηρίζει ενεργά κάθε προσπάθεια της κόρης της, βοηθώντας στην ενίσχυση αυτής της αγάπης. Η μικρή φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της με ευχαρίστηση και ενθουσιασμό.

Η κόρη τους, παρόλο που είναι ακόμα μικρή, δείχνει ήδη σημάδια ταλέντου και αφοσίωσης στα σπορ. Το οικογενειακό τους περιβάλλον είναι ιδανικό για να αναπτύξει τις δεξιότητές της και να εξερευνήσει τα ταλέντα της.

Συμμετοχή και επιτυχία

Όσο περισσότερο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο εμβαθύνει στις αθλητικές της δραστηριότητες. Οι κοινές στιγμές τους ενισχύουν το δεσμό της οικογένειας, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν τη σημασία του χόμπι στις ζωές τους.

```

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image