Πανάκριβο δώρο από τον σύζυγο δέχτηκε η Νικόλ Κίντμαν

Πανάκριβο δώρο από τον σύζυγο δέχτηκε η Νικόλ Κίντμαν

Η διάσημη ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν έλαβε ένα πανάκριβο δώρο από τον σύζυγό της, τον τραγουδιστή της country μουσικής, Κιθ Ούρμπαν. Το ζευγάρι που είναι γνωστό για την αγάπη και την αφοσίωση που έχουν ο ένας για τον άλλον, δεν παύει να εκπλήσσει το κοινό με τις ρομαντικές κινήσεις του.

Το δώρο που κέρδισε τις εντυπώσεις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κιθ Ούρμπαν χάρισε ένα πανάκριβο κόσμημα στην αγαπημένη του Νικόλ Κίντμαν. Το κόσμημα αυτό, που λέγεται πως είναι ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο περιδέραιο, παραγγέλθηκε από έναν γνωστό οίκο κοσμημάτων.

Μια ρομαντική κίνηση από τον Κιθ Ούρμπαν

Η κίνηση αυτή του Κιθ Ούρμπαν δείχνει πόσο εκτιμά και αγαπάει την γυναίκα του. Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του ότι η Νικόλ Κίντμαν είναι η έμπνευσή του και το στήριγμά του.

Η αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν, όπως αναφέρουν οι πηγές, έμεινε συγκινημένη και ευγνώμων για το δώρο του συζύγου της. Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και σταθερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, και οι ρομαντικές κινήσεις δεν είναι κάτι το καινούριο για αυτούς.

Ένας γάμος γεμάτος αγάπη και αφοσίωση

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Ούρμπαν είναι παντρεμένοι από το 2006 και έχουν δύο παιδιά μαζί. Παρόλο που και οι δύο έχουν απαιτητικά επαγγελματικά προγράμματα, φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά τους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image