Σάκης Τανιμανίδης: Ο λόγος που χάθηκε από τα social media

Σάκης Τανιμανίδης: Ο λόγος που χάθηκε από τα social media

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο αγαπημένος παρουσιαστής και επιχειρηματίας, απευθύνθηκε πρόσφατα στους θαυμαστές του, εξηγώντας γιατί έχει αποσυρθεί από τα social media τις τελευταίες εβδομάδες.

Η προσωπική ζωή του Σάκη Τανιμανίδη

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η απομάκρυνση αυτή συνδέεται με την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του και στη γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα, καθώς και στα δύο μικρά παιδιά τους. Αυτός ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον Σάκη, και θέλει να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του.

Επαγγελματικές δραστηριότητες

Εκτός από την προσωπική του ζωή, ο Σάκης συμμετέχει και σε διάφορα επαγγελματικά projects που απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς του. Με τον τρόπο αυτό, δείχνει πως η επαγγελματική του καριέρα δεν μένει πίσω, αλλά κρατά ισορροπία.

Η σημασία της ψηφιακής αποτοξίνωσης

Ο Σάκης τόνισε επίσης τη σημασία της "ψηφιακής αποτοξίνωσης". Με την παρουσία του περιορισμένη στα social media, καταφέρνει να επικεντρωθεί καλύτερα στις πραγματικές του προτεραιότητες και να απολαύσει τη ζωή μακριά από την οθόνη.

Η αντίδραση των θαυμαστών

Οι θαυμαστές του Σάκη, παρόλο που ανέφεραν ότι τους λείπουν οι αναρτήσεις του, έδειξαν κατανόηση και υποστήριξη προς την απόφασή του να αποστασιοποιηθεί προσωρινά από τα social media, προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image