Ντάνος: Οικογενειακή χαλάρωση στη θάλασσα

Ντάνος: Οικογενειακή χαλάρωση στη θάλασσα

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Γιώργος Αγγελόπουλος, απόλαυσε μία όμορφη στιγμή χαλάρωσης με την οικογένειά του, κάνοντας βόλτα με το σκάφος του στη θάλασσα. Στην αγκαλιά του είχε την 7 μηνών κόρη του, την οποία δεν διστάζει να μοιραστεί τρυφερές στιγμές μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Στιγμή χαλάρωσης με την κόρη του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως «Ντάνος», φαίνεται να απολαμβάνει την πατρότητα, οδηγώντας το σκάφος του και έχοντας δίπλα του την μικρή του κόρη. Σε φωτογραφία που μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα, η εικόνα του πατέρα που κρατά την μικρή του κόρη στην αγκαλιά του είναι συγκινητική και δείχνει την αφοσίωση και την αγάπη που έχει για την οικογένειά του.

«Στα χεράκια σου σπάω»

Η φράση του Γιώργου, «Στα χεράκια σου σπάω», που συνοδεύει την ανάρτηση, αποκαλύπτει πόσο τον έχει αγγίξει ο ρόλος του πατέρα. Οι θαυμαστές του δεν άργησαν να αντιδράσουν θετικά, με πλήθος σχολίων και like, υποστηρίζοντας τον αγαπημένο τους star στην προσωπική του ζωή.

Screenshot 2024 08 19 161349

Μάλιστα κάτω από την ανάρτηση έγραψε:
"Στα χεράκια σου σπάω
Κάνε ό, τι θέλεις εγώ θα ‘μαι εδώ
Δίπλα σου ξαγρυπνάω
Στο πρώτο κλάμα σου θα σκοτωθώ
Πολεμάς τον αέρα
Τώρα που αρχίζεις αρχίζω κι εγώ
Ένα βήμα τη μέρα
Μη σταματήσεις πριν βρεις ουρανό
Έλα μόνο να γελάς
Έλα μη σταματάς
Έλα να με φιλάς
Έλα εμείς για μας…"

Η καθημερινότητα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συχνά μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητά του με το κοινό, είτε μέσω φωτογραφιών είτε μέσω βίντεο. Η πρόσφατη ανάρτησή του δείχνει ότι δεν χάνει ευκαιρία να περνάει ποιοτικό χρόνο με την κόρη του, προσπαθώντας πάντα να συνδυάζει την εργασία με την οικογενειακή ζωή.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image