Η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει γιόγκα υπό το φως του φεγγαριού

Η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει γιόγκα υπό το φως του φεγγαριού

Η διάσημη ελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο, Κλέλια Ανδριολάτου, συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της με την αγάπη της για τη γιόγκα. Πρόσφατα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, όπου φαίνεται να εξασκεί την γιόγκα κάτω από το φως του φεγγαριού. Το ειδυλλιακό σκηνικό προσέλκυσε πολλούς θετικούς σχολιασμούς και αυξήθηκε η δημοφιλία της στο διαδίκτυο. Η γιόγκα αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Κλέλιας, όπως η ίδια έχει δηλώσει πολλάκις.

e90d5215c9a64f1c99489ffd1993f5de

Η πρακτική της στην γιόγκα της επιτρέπει να διατηρεί τη σωματική και ψυχική της ευεξία, ενώ οι ασκήσεις υπό το φως του φεγγαριού της δίνουν μια ξεχωριστή, μαγευτική αίσθηση. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κλέλια, δείχνουν την ίδια σε διάφορες στάσεις της γιόγκα, με το φεγγάρι στο παρασκήνιο να προσθέτει μία ιδιαίτερη νότα ομορφιάς και γαλήνης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image