Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά διασκέδασαν στη Μύκονο

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά διασκέδασαν στη Μύκονο

Η Μύκονος παραμένει ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για τις διασημότητες. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά το απέδειξαν για άλλη μια φορά με την πρόσφατη έξοδο τους στο κοσμοπολίτικο νησί. Το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους σε ένα από τα δημοφιλέστερα νυχτερινά κέντρα.

Λαμπερή βραδιά στο αγαπημένο νησί των διασημοτήτων

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά απολάμβαναν τη βραδιά τους με καλή παρέα, γεμάτοι κέφι και χαμόγελα. Οι εμφανίσεις τους προκάλεσαν ποικίλα σχόλια από τους θαυμαστές τους, που δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Προσεγμένο στυλ και κομψότητα

Η Μαρία Αντωνά ήταν ντυμένη με εντυπωσιακή τουαλέτα που τραβούσε τα βλέμματα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε πιο κλασική ενδυματολογική προσέγγιση, διατηρώντας πάντα το χαρακτηριστικό του στιλ. Η μαεστρία στο συνδυασμό των ρούχων εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image