Καλομοίρα: Οικογενειακές στιγμές στη θάλασσα της Μυκόνου

Καλομοίρα: Οικογενειακές στιγμές στη θάλασσα της Μυκόνου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Καλομοίρα μοιράστηκε πρόσφατα μοναδικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα βρέθηκε με τον άντρα της και τα παιδιά τους, απολαμβάνοντας τα κρυστάλλινα νερά και τις χρυσαφένιες παραλίες του νησιού. Σε μία από τις φωτογραφίες, η Καλομοίρα απαθανατίζει τον άντρα της να παίζει με τα παιδιά τους στην παραλία, κάνοντας τσαλαβουτήματα και χτίζοντας κάστρα στην άμμο.

kalomira9

Η ευτυχία και η χαρά που εκπέμπουν είναι μεταδοτική, ενσαρκώνοντας τη γνήσια αγάπη και τον οικογενειακό δεσμό. Η Καλομοίρα, γνωστή για την αφοσίωση στην οικογένειά της, καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στην επαγγελματική της ζωή και τον ρόλο της ως μητέρα. Οι στιγμές χαλάρωσης στη θάλασσα δίνουν την ευκαιρία στην οικογένεια να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί, μακριά από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις. Η Μύκονος, με την ανεξάντλητη φυσική της ομορφιά, αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image