Διακοπές στην Κέρκυρα για την Τζένιφερ Άνιστον

Διακοπές στην Κέρκυρα για την Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε να απολαμβάνει τις διακοπές της στην πανέμορφη Κέρκυρα και όπως αποδεικνύεται από μια πρόσφατη ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πέρασε απαρατήρητη. Η αγαπημένη ηθοποιός του Hollywood φαίνεται να απολαμβάνει τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού στα μαγευτικά τοπία του νησιού. Η φωτογραφία που ανέβηκε από κάποιον χρήστη του Instagram δείχνει την πανέμορφη Τζένιφερ σε μία χαλαρή στιγμή, απολαμβάνοντας τοπικές γεύσεις και τη μοναδική φιλοξενία που μόνο οι Έλληνες γνωρίζουν να προσφέρουν.

Παρά το ότι δεν είχε κάνει η ίδια κάποια ανακοίνωση ή δημοσίευση για την άφιξή της, η παρουσία της δεν άργησε να διαδοθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι διακοπές της Τζένιφερ Άνιστον στην Κέρκυρα προκάλεσαν ενθουσιασμό όχι μόνο στους ντόπιους αλλά και στους θαυμαστές της από όλον τον κόσμο. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν δείχνουν ότι η ηθοποιός περνάει υπέροχα και απολαμβάνει την ελληνική ομορφιά και τη ζεστή φιλοξενία. Όπως φαίνεται, η Κέρκυρα συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για celebrities από όλο τον κόσμο, που αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσία της Τζένιφερ Άνιστον είναι σίγουρο ότι θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το νησί ως έναν προορισμό μοναδικής ομορφιάς και πολιτιστικής αξίας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image