Η συγκίνηση της Δούκισσας Νομικού για την πρώτη μέρα σχολείου του γιου της

Η συγκίνηση της Δούκισσας Νομικού για την πρώτη μέρα σχολείου του γιου της

Η Δούκισσα Νομικού, γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο, βιώνει μαζί με την οικογένειά της μια σημαντική στιγμή καθώς ο γιος της, Σάββας, ξεκίνησε το σχολείο. Η συγκίνηση της Νομικού ήταν εμφανής στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, απεικονίζοντας αυτές τις μοναδικές στιγμές. Ο Σάββας, ο οποίος είναι ο πρωτότοκος γιος της Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, εμφανίστηκε χαρούμενος και περιέργως άνετος με τη νέα του σχολική ζωή. Το καλοκαίρι για την οικογένεια της Δούκισσας ήταν γεμάτο εξορμήσεις, καθώς απολάμβαναν χρόνο στις παραλίες της Μύκονου και έκαναν ταξίδια στην Αμερική, πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους.

1649420520419 876415211 doykissa gios sxoleio

Η Δούκισσα Νομικού, με φωτογραφίες και αναρτήσεις, μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για αυτήν τη νέα αρχή του γιου της. Όπως δήλωσε, η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές για κάθε γονιό. Η αγωνία και το μείγμα συναισθημάτων ήταν φανερά στα λόγια της Δούκισσας, που δεν έκρυψε την περηφάνια της για τον Σάββα. Οι θαυμαστές και οι ακολούθοι της έσπευσαν να ευχηθούν καλή αρχή στον μικρό και να κοινοποιήσουν τις δικές τους εμπειρίες από την πρώτη μέρα σχολείου των παιδιών τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image