Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει εντελώς άβαφη με φωτογράφο την κόρη της

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει εντελώς άβαφη με φωτογράφο την κόρη της

Με μία νέα υπέροχη ανάρτηση επέστρεψε στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη την Κυριακή 8/9. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πως η φυσική ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη. Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ιδιαίτερη για έναν ακόμα λόγο: την φωτογραφία τράβηξε η 9χρονη κόρη της, Μαρίνα. Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε τη χαρά της που η κόρη της έδειξε ενδιαφέρον για τη φωτογραφία και κατόρθωσε να αποτυπώσει τη στιγμή με τόση γλυκύτητα και ακρίβεια.

menegaki32 1024x575

Το καρέ που δημοσίευσε η παρουσιάστρια δείχνει την ίδια σε μια χαλαρή στιγμή, με φόντο μια πανέμορφη φυσική τοποθεσία. Οι ακόλουθοί της στο Instagram δεν άργησαν να εκφράσουν το θαυμασμό τους για την αληθινή ομορφιά της και την καλλιτεχνική ματιά της Μαρίνας. Το σχόλιο της Μενεγάκη κάτω από τη φωτογραφία ήταν λιτό και περιεκτικό, όπως η ίδια προτιμά, αναφέροντας πόσο υπερήφανη είναι για την κόρη της. Η ανάρτηση απέσπασε χιλιάδες "likes" μέσα σε λίγες μόνο ώρες, αποδεικνύοντας την απήχηση που έχει η Ελένη Μενεγάκη στους θαυμαστές της.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image