Νέο μέλος στην οικογένεια της Δανάης Μπάρκα - Η σεζόν ξεκινά με χαρά

Νέο μέλος στην οικογένεια της Δανάης Μπάρκα - Η σεζόν ξεκινά με χαρά

Η Δανάη Μπάρκα μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με μια γλυκιά αποκάλυψη: το νέο μέλος της οικογένειάς της! Η γνωστή παρουσιάστρια, που έχει κερδίσει τις καρδιές των θεατών με την εκπομπή της "Πάμε Δανάη", μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στα social media την ευχάριστη είδηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του νέου της κατοικιδίου, δηλώνοντας πως η νέα σεζόν τους βρίσκει πλέον τρεις. Το Πάμε Δανάη επιστρέφει ανανεωμένο και σε νέα ζώνη, έτοιμο να κερδίσει για άλλη μια φορά το κοινό.

danai barka 1725786852 3452472810217185665 48766689

Η εκπομπή, που μπαίνει στην πέμπτη της χρονιά, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε τη χαρά της για την επιστροφή και τη νέα προσθήκη στην οικογένειά της, ευγενικά προσκαλώντας όλους να τους συντροφεύσουν στη νέα αυτή πορεία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image