Σπάνιο στιγμιότυπο: Η Δέσπω Διαμαντίδου αγνώριστη σε παιδική φωτογραφία

Σπάνιο στιγμιότυπο: Η Δέσπω Διαμαντίδου αγνώριστη σε παιδική φωτογραφία

Μία ακόμη σπάνια φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού Δέσπως Διαμαντίδου εμφανίστηκε πρόσφατα, προκαλώντας το ενδιαφέρον των φαν του ελληνικού κινηματογράφου. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτυπώνει τη Διαμαντίδου σε μικρή ηλικία, και δημοσιεύτηκε από τον δημοσιογράφο και συλλέκτη Άρη Λουπάση στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο Λουπάσης, γνωστός για την αγάπη του προς την ελληνική τέχνη και παράδοση, συχνά μοιράζεται τέτοιου είδους υλικό, το οποίο προκαλεί συγκίνηση και νοσταλγία. Η Δέσπω Διαμαντίδου, μια από τις σημαντικότερες μορφές της ελληνικής θεατρικής και κινηματογραφικής σκηνής, εμφανίζεται στη φωτογραφία ως παιδί, δίνοντας την ευκαιρία στους θαυμαστές της να δουν μια άγνωστη πτυχή της ζωής της.

Anastasia Pantousi 1 qtgpag7uzmkpzx4qi585mijmrcbx9llcnppguy3iiq

Το σπάνιο καρέ προσφέρει μια μοναδική ματιά στην παιδική της ηλικία, αποκαλύπτοντας την αθωότητα και την αγνότητα της εποχής εκείνης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image