Ανάρτηση Γιώργου Αγγελόπουλου για το ετήσιο μνημόσυνο της μητέρας του

Ανάρτηση Γιώργου Αγγελόπουλου για το ετήσιο μνημόσυνο της μητέρας του

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, και ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για το ετήσιο μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη της. Η ανάρτησή του, συνοδευόμενη από μια συναισθηματική φωτογραφία, ράγισε καρδιές και κινήτοποίησε συναισθηματικά τους θαυμαστές του. Η μητέρα του γνωστού καλλιτέχνη έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, αφήνοντας πίσω της μία βαθιά πληγή. Μέσα από την ανάρτησή του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράστηκε τα συναισθήματά του και εξέφρασε τη θλίψη του για την απουσία της.

Στη συναισθηματική αυτή δημοσίευση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε πως το ετήσιο μνημόσυνο θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, τονίζοντας τη σημασία της οικογένειας σε τόσο δύσκολες στιγμές. Επιπλέον, ζήτησε από όποιον θέλει να προσφέρει τη στήριξή του μέσω προσευχών, διασφαλίζοντας έτσι ότι η μνήμη της μητέρας του θα παραμείνει ζωντανή. Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram δείχνει τον ίδιο αγκαλιά με τη μητέρα του, μεταφέροντας το βαθύ δέσιμο που είχαν. Οι θαυμαστές του συγκινήθηκαν από τη δημοσίευση, κάνοντάς την να λάβει χιλιάδες likes και σχόλια στήριξης. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ευχαρίστησε δημόσια όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του αυτή τη δύσκολη περίοδο, δείχνοντας πως η αγάπη και η στήριξη του κόσμου είναι πολύτιμη.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image