Μπο: "Όταν βγήκε το θέμα με την Καρολίνα, ήξεραν όλοι τι συμβαίνει σπίτι μου"

Μπο: "Όταν βγήκε το θέμα με την Καρολίνα, ήξεραν όλοι τι συμβαίνει σπίτι μου"

Στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» μίλησε ο Μπο, το μεσημέρι της Παρασκευής 6/9. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα και αποκάλυψε λεπτομέρειες που πολλοί δεν περίμεναν να ακούσουν. Ο Μπο μίλησε ευθέως για το πώς η δημοσιότητα της σχέσης του με την Καρολίνα επηρέασε την προσωπική του ζωή. "Όταν βγήκε στην επιφάνεια το θέμα με την Καρολίνα, ήξεραν όλοι τι συμβαίνει σπίτι μου," δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ένταση που προκλήθηκε από τη δημοσιότητα αυτή φάνηκε να επηρέασε σημαντικά τις προσωπικές στιγμές του τραγουδιστή. Επιπλέον, στη συνέντευξή του, ο Μπο αναφέρθηκε στη στήριξη που είχε από το κοντινό του περιβάλλον και τόνισε πόσο απαραίτητη ήταν για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση. "Ήταν σημαντικό να έχω ανθρώπους δίπλα μου που με καταλαβαίνουν και με στηρίζουν," ανέφερε ο τραγουδιστής. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image